LIHTNE SEEBITEGU

Küsimused ja kommentaarid




Challenge Image

Kommentaarid

Näitan kommentaare 51 - 60 (kokku 65)

Nimi:
Clayre
Kommentaar:
Tere, olen alles seebi tegemise teed alustamas ja ei oskagi kuhugi pöörduda oma murega.Asi nimelt selles,et sooviks juba valmis seebimassist seepi teha, see peaks siis minu arusaama järgi olema kuumprotsess seep??? Olen otsinud retsepte ja igalpool on ikka seebikivi ja vesi – selle järgi järeldasin,et need on mõeldud ikka külmprotsessi jaoks. Kust saaks algatuseks retsepte, millega seda kuumprotsessi seepi valmistada? Vaatasin ka kalkulaatorit ja seal on ju ka see,et seebikivi jne, kust saaks koguseid mida lisada sellele massile? Tänan
18.11.2010 12:14:19
Nimi:
Helen
Kommentaar:
Tere Ave!

Kaaluge rasvad kõik koos ühte kaussi, milles saate neid ka kuumutada.
10.11.2010 09:20:28
Nimi:
Ave
Kommentaar:
Selline küsimus tekkis veel enne, kui ise seepi hakkan tegema: kuidas õlisid-rasvasid kaaluda (ja ka sulatada), et õige kogus seebikiviga kokku saaks. Küsin seetõttu, et anuma külge jääb ju ka midagi aga kaaluda tuleb kõike 1 grammi täpsusega. Niisiis, kui algselt kasutatud anuma külge jääb osa materjalist (nii seebikivil kui õlidel-rasvadel), siis kui koostisained kokku segada, ei pruugi jääda alles nende ainete õige suhe. Kuidas sellest probleemist üle saada? Kas see on üldse probleem?
Kas õlisid-rasvasid võib kaaluda ka ühte kaussi kokku, vahepeal kaalu näitusid nullides?
09.11.2010 23:41:35
Nimi:
Helen
Kommentaar:
Tere Kaire
Ilma seebikivita saab seepi teha valmisseebi massist
Selle kohta saab lähemalt lugeda: www.hobipunkt.ee/seebivalmistamine.pdf
Valmisseebi massist seebi eeliseks on, et seda saab kohe kasutama hakata, samas on tegijal vähem kontrolli selle üle, mida seep sisaldab.
01.10.2010 12:57:26
Nimi:
Kaire
Kommentaar:
tere,
kas on seebi valmistamisel kindlasti seebikivi vajalik?
01.10.2010 11:35:46
Nimi:
Helen
Kommentaar:
Tere Ave
1. pese nõud kummikinnastega
2. lase segamisnõu kuuma vett täis ja pane mikser tööle, saad miksri puhtamaks ja kausi ka
3. enne nõudepesumasinasse panekut tuleks nõudelt suurem osa seebist maha pesta, sest muidu see hakkab hirmsasti vahutama ja pärast on seda terve köök täis.
27.09.2010 12:00:04
Nimi:
Ave
Kommentaar:
Kas on vaja pärast seebitegu nõude puhastamisel midagi eriti meeles pidada? Ehk siis, kuidas nõud pärast puhtaks saada ning järgmist seebitegu alustada? Tänud vastuse eest
26.09.2010 19:50:52
Nimi:
Helen
Kommentaar:
Külmpressi õlide säilivusaeg on lühem. Halvaks läheb siis kui seebistumata rasvade osakaal on suur.See juhtub pikema aja jooksul, mitte kuu või paariga,juhul kui seep seisab rohkem kui aasta
23.09.2010 16:28:39
Nimi:
Nataly
Kommentaar:
Palun kas saaksite täpsustada miks oliivõlidest on Pomace parem seebi jaoks. Ja see tundub uskumatu et Extra Virgin õliga võib seep halvaks minna, kas on tõesti seda juhtunud?
23.09.2010 12:05:36
Nimi:
Helen
Kommentaar:
Kahjuks ei ole mul siidiseebi valmistamise kogemust. Välismaal müüakse seebi sisse Tussah siidi. Minu kõhutunne ütleb, et eelistatud materjal on võimalikult naturaalsel kujul, st ilma pleegitamata.
18.08.2010 20:34:55
Powered by DRBGuestbook · PHP Hosting

Müügiinfo

Lihtne seebitegu on müügil kõigis hästivarustatud raamatupoodides üle Eesti.

Jaemüük veebis

hobipunkt.ee logo

Hulgimüük

TRT Hulgi logo
Wild Frog OÜ, reg kood 11908688, Kangru-Jõe, Madise küla, 76716 Padise vald, HARJUMAA, tel +372 511 7130, e-post kiri ät wf punkt ee