LIHTNE SEEBITEGU

Küsimused ja kommentaarid




Challenge Image

Kommentaarid

Näitan kommentaare 31 - 40 (kokku 65)

Nimi:
Helen
Kommentaar:
seebi ümberkeetmisest.
Ma ei ole ise seepi ümber keetnud. Internetist olen lugenud nii- ja naasugustest kogemustest. Mõnel õnnestub, mõnel mitte. Tavaliselt tehakse seda siis kui välimus ei meeldi või lõhn jääb lisamata. Seepi rasvaks ja seebikiviks tagasi muuta ei saa. Siin on üks juhend h t t p ://tinyurl.com/ccp9k4e
11.11.2011 21:09:13
Nimi:
Katriin
Kommentaar:
Vabandust, teema lõpetuseks küsin veel, kas võib ebaõnnestunud seepi ümber keeta. Lugesin kusagilt, et soolveega tulele, sulatada jne...?
11.11.2011 18:57:56
Nimi:
Katriin
Kommentaar:
jah, teie retsepti järgi. Tegin topelt koguse, aga hakkan kahtlema, kas äkki panin siis vett poole vähem. Kindlasti on hea teada, et asi vees, siis tean ka edaspidi.
Ja rasvade suhtes - tänan.
Kõike head!
07.11.2011 22:01:05
Nimi:
Helen
Kommentaar:
Tere Katriin Kas kasutasid Lihtne seebitegu raamatus toodud retsepti või mõnda muud? Murenemine viitab vähesele vee hulgale. Ehk siis võib varem lahti lõigata või veidi rohkem vett panna tulevikus. seebi kvaliteeti ei mõjuta, ainult välimust. Rafineeritud rasvad on puhastatud taimeosakestest jmslisanditest, mis rasva sisse pressimisel võivad jääda. Seebi sees ma ei näe muud erilist vahet kui ehk värvivahe.
07.11.2011 10:23:51
Nimi:
Katriin
Kommentaar:
Ka küsimus Kastiilia seebi kohta. 24 h peale keetmist lahti lõigates üsna kõva ning lõigates mureneb katki. Milles asi? Kas peaksin ümber keetma, kuidas?
2. Milline sisuline vahe on kas kasutada rafineerimata v rafineeritud õlisid?

Tänan väga!
06.11.2011 21:30:30
Nimi:
Helen
Kommentaar:
Tõrvaseebist
Mina ei ole tõrvaseepi teinud, ainult vaiguseepi, aga põhimõte on sama. Tõrva arvestatakse rasvade hulka ja see võiks moodustada ca 10% rasvadest. Seebistumisarv on 0,043. Tõrv lisada rasva hulka. Seebimass seebistub tavalisest kiiremini. Minu vaiguseebiga juhtus aga selline lugu, et vaik tahtis vormi põhja vajuda. Et siis tuleb usinasti mikserdada ja mitte liiga vara vormi valada.
06.09.2011 13:42:30
Nimi:
Kaire
Kommentaar:
Tere,Helen. Olen Teilt lahkesti küsimustele vastused saanud. Kas oskate öelda, kui palju lisada seebiteole männitõrva 500g rasva kohta? Aitäh.
05.09.2011 14:18:51
Nimi:
Helen
Kommentaar:
Kastiilia seebist
Kõik raamatus valmistatud seebid on läbi proovitud. Millisest eelmisest vastusest käib jutt? Kontrollisin retsepti üle ja kogused on korrektsed. Kastiilia seebi seebistumine võtab tõepoolest kaua aega, minul on kulud 30-45 minutit, samas mõni kookosrasvarikas seep seebistub juba mõne minuti jooksul.
14.07.2011 20:22:09
Nimi:
Marge
Kommentaar:
Soovin konkreetset vastust küsimusele,miks ei tahkunud teie retsepti järgi valmistatud kastiilia seep?Milles olen eksinud?Eelmine vastus mind ei rahuldanud.
30.03.2011 13:04:17
Nimi:
Marge
Kommentaar:
Tegin Teie retepti järgi kastiilia seepi.Täpsete koguste ja õpetuse järgi.Tulemuseks-ei tahku.Milles probleem?Kas olete ise selle retsepti j-rgi seepi valmistanud?
30.03.2011 12:29:38
Powered by DRBGuestbook · PHP Hosting

Müügiinfo

Lihtne seebitegu on müügil kõigis hästivarustatud raamatupoodides üle Eesti.

Jaemüük veebis

hobipunkt.ee logo

Hulgimüük

TRT Hulgi logo
Wild Frog OÜ, reg kood 11908688, Kangru-Jõe, Madise küla, 76716 Padise vald, HARJUMAA, tel +372 511 7130, e-post kiri ät wf punkt ee